top of page
montse sacasas kidspeak sant andreu

MONTSE SACASAS és cofundadora del projecte a Sant Andreu, Barcelona, el seu poble on va néixer l'any 1976. Faltant un espai on seguir les classes, el projecte va començar a dalt del garatge dels pares de la Montse al Carrer del Doctor Santponç, 36.

Al principi eren quatre nens, però a poc a poc i gràcies al boca-orella i les referències de molts pares i nens del barri, el garatge es va quedar massa petit i vam obrir dues escoles al mateix carrer. Actualment som gairebé dos-cents alumnes. La nostra escola gaudeix de molt bona acollida al barri.

La Montse ha viscut a molts països i ha viatjat molt. Parla moltes llengües i la seva passió és la imatge, la comunicació, l'emprenedoria i sobretot les llengües. La veuràs amb un mòbil a la mà i en l'altre, un cotxe de joguina, el Theo en braços o acompanyada de la Cuca i l'Índia, les nostres gossetes.

Jeffrey Brian Flood Kidspeak Sant Andreu de Palomar Barcelona

JEFFREY FLOOD és fundador del projecte, professor i gerent. Va néixer a prop de Chicago l'any 1980. Imparteix classes d'anglès des de l'any 2006. Ha ensenyat l'anglès en acadèmies, ha impartit classes particulars a domicili i ha dirigit classes per a empreses.

L'any 2011 va començar a impartir classes grupals per a nens on va iniciar a desenvolupar el mètode Kidspeak a Sóller, Mallorca, mentre donava una classe amb molts problemes de comportament i on les nenes no volien aprendre l'idioma. La metodologia sorgeix de la necessitat de cercar solucions d'ensenyament a metodologies que no funcionaven pels nens que no tenien motiu d'aprendre l'anglès.

El Jeff, abans de descobrir la seva gran vocació de mestre, ha viatjat molt, Ha format part del cos de Marines dels Estats Units. Ha sigut escriptor de teatre, "cridador" a la fira i ha tingut moltes experiències vitals que l'han portat fins aquí. La seva passió són els negocis, les matemàtiques i sobretot aprendre: ser un alumne permanent.

El veuràs rodejat de nens, dins del local o amb un cigarret o un bolígraf darrere de l'orella.

Familia niños y perros

En JEFFREY i la MONTSE és una parella i tenen dos fills - l'Adrià i en Theo. Junts comparteixen la gestió del projecte. La Montse és la responsable de la comunicació tan interna com externa de l'escola i amb el Jeff comparteix la gestió del projecte. En Jeffrey s'especialitza en l'ensenyament dels nens i la direcció dels professors. És el responsable de la direcció pedagògica.

Los niños jugando

Us presentem a l'ADRIÀ. Li vam posar el nom en commemoració a l'emperador romà Hadriano, a qui li agradava viatjar. A l'Adrià no li agrada viatjar encara, però sent passió pels animals, els cotxes, la música, l'Hoquei i la xocolata. Ja tindrà temps per a viatjar.

Los niños. els nens.

El segon fill es diu THEO. Li vam posar el nom en commemoració a l'avi del Jeff, Theodor Flood. Li agrada tot menys la fruita.

Té moltíssima curiositat i sobretot li agrada la música, jugar amb el seu germà i el pit. El veuràs sempre amb un somriure.

Dalmau Costa. clases de ingles para adolescentes. classes d'anglès per a adolescents

DALMAU COSTA va néixer a prop de la Ciutat de Mèxic l'any 1991. Als quatre anys ja assistia a un col·legi bilingüe, on aprenia a parlar l'anglès. A la Universitat de Salamanca va estudiar filologia espanyola. Ara escriu poesia i ficció curta, pel qual ha guanyat diversos premis literaris. Li apassionen les llengües i la música. Va començar a ensenyar a Kidspeak al juny del 2019.

NICK HILBOURNE va néixer a prop de Filadèlfia als Estats Units l'any 1985. Abans de venir a Espanya l'any 2021, ensenyava a nens amb dificultats mentals a Carolina del Sud. Va començar el seu entrenament a Kidspeak el juny de 2021. Li apassiona la filosofia, sobretot l'estoïcisme i Wittgenstein.

Nick Hilbourne. clases de inglés para niños. classes d'anglès per a nens
bottom of page