top of page

MONTSE SACASAS és cofundadora del projecte a Sant Andreu, Barcelona, el seu poble on va néixer l'any 1976. Faltant un espai on seguir les classes, el projecte va començar a dalt del garatge dels pares de la Montse al carrer Doctor Santponç, 36.

 

Al principi éren 4 nens. Però a poc a poc i gràcies al boca orella i les referències de molts pares i nens, el garatge va quedar massa petit i vam obrir dues escoles al mateix carrer. Actualment som més de 160 nens. La nostra escoleta gaudeix de molt bona acollida al barri.

 

La Montse ha viscut a molts països i ha viatjat molt. Parla moltes llengües i la seva passió és la imatge, la comunicació, l'emprenedoria i sobretot les llengües. La veuràs amb un mòbil a la mà i en l'altre, un cotxe de joguina, el Theo en braços o acompanyada de la Cuca i la Índia, els nostres gossos.

JEFFREY FLOOD és fundador del projecte, professor i gerent. Va néixer a prop de Chicago l'any 1980. Imparteix classes d'anglès des del 2006. Ha ensenyat l'anglès en acadèmies, ha fet classes particulars a domicili i classes per a negocis.

 

L'any 2011 va començar a impartir classes grupals per a nens. Va començar a desenvolupar el mètode a Sóller, Mallorca, mentre donava una classe amb molts problemes de comportament on les nenes no volien aprendre l'idioma. La metodologia sorgeix de la necessitat de cercar solucions d'ensenyament a metodologies que no funcionaven pels nens que no tenen motiu aprendre l'anglès.

El Jeff abans de descobrir la seva gran vocació de mestre, va viatjar molt pels Estats Units, ha sigut Marine i escriptor de teatre. Ha sigut "cridador" a la fira i ha tingut moltes experiències vitals que l'han portat fins aquí. La seva passió són els negocis, les matemàtiques, i sobretot aprendre.: ser un alumne permanent. El veuràs rodejat de nens, dins del local o amb un cigarret o un bolígraf darrere de l'orella.

En JEFFREY i la MONTSE és una parella i tenen dos fills - l'Adrià i en Theo. Junts comparteixen la gestió del projecte. La Montse és la responsable de la comunicació tan interna com externa de l'escola i amb el Jeff comparteix la gestió del projecte. En Jeffrey s'especialitza en l'ensenyament dels nens i la direcció dels professors. És el responsable de la direcció pedagogica.

Us presentem a l'ADRIÀ. Li vam posar el nom en commemoració a l'emperador romà Hadriano, a qui li agradava viatjar. A l'Adrià no li agrada viatjar encara, però l'apassionen els cotxes, els helicòpters i la xocolata. Potser més endavant.

El segon fill es diu THEO. Li vam posar el nom en conmemoració a l'avi del Jeff. Li agrada tot menys la fruita. Te moltíssima curiositat i sobretot li agrada destruir papers, cridar i fer patadetes. 

DALMAU COSTA va néixer a prop de la Ciutat de Mèxic l'any 1991. Als quatre anys assistia a una col·legi bilingüe, on aprenia a parlar l'anglès. A la Universitat de Salamanca va estudiar  filologia espanyola. Ara escriu poesia i ficció curta, pel qual ha guanyat diversos premis literaris. Va començar a ensenyar a Kidspeak el juny de 2019.

NICK HILBOURNE va néixer a prop de Filadèlfia als Estats Units l'any 1985. Abans de venir a Espanya l'any 2021, ensenyava a nens amb dificultats mentals a Carolina del Sud. Va començar el seu entrenament a Kidspeak el juny de 2021. Li apassiona la filosofia, sobretot l'estoicisme i Wittgenstein.

bottom of page