top of page
gamificació de l'anglès. Dalmau Costa. L'aprenentatge de l'anglès amb jocs. El aprendizaje de ingles con juegos

FAST TRACK

No hi ha res de dolent anar a classe un cop per setmana, però de vegades té sentit demanar-ne més. En aquests casos el programa Fast Track ofereix dues classes diferents per setmana, d'una manera que tingui sentit per l'estudiant i també pels seus pares. Convidem als estudiants de Fast Track a endinsar-se en un camí accelerat en l'aprenentatge de la llengua i així reduir el temps en assolir els reptes.

99,90 € / mes

academia de ingles sant andreu barcelona

SENIORS 60+

Les persones de més de 60 anys han passat per moltes coses. Molts han tingut fills i coneixen el valor de la coherència. Coneixen el valor de la paciència per obtenir resultats. Ells saben més que nosaltres de l'essència de la vida: naixement, creixement, somriures, pèrdua. Estan una mica cansats de ser la tercera roda de les seves vacances i desitgen ser autònoms. A Kidspeak tenen el seu espai fora de llibres, exàmens i llargs listenings.

49,95 € / mes

Jeffrey Brian Flood. Gamificación. L'aprenentatge d'anglès.

KIDSPEAK 45'

El nostre servei principal i el "bread and butter" del projecte. La classe és prou llarga per ensenyar als nens el que necessiten saber i prou curta per a deixar-los amb ganes de cercar l'idioma a la seva vida quotidiana.  

49,95 € / mes

Young writer's workshop. clases de ingles para adolescentes barcelona

YOUNG WRITER

La filosofia és una mica un joc. El raonament és el procés d'afegir i treure. En aquest taller, pensat per a adolescents que busquen respostes més enllà de les respostes convencionals i cansades que els ofereixen els adults, els joves estan convidats a desafiar, qüestionar i destruir sense pietat i conceptes i idees que no els serviran a la seva vida, i abraçar-los. Els que ho fan, després d'intentar contradir-los, és clar, cosa que els adolescents fan bé.

54,95 € / mes

clases de ingles para adultos. clases de ingles para adultas.

ADULTS

Les nostres classes d'adults van començar quan pares i mares observaven progressos en l'anglès dels seus fills. Ens van demanar que provessin les nostres classes per ells mateixos. Els nostres alumnes adults agraeixen la lliberat que tenen les classes, lluny de les obligacions laborals i familiars. Fan servir les nostres classes per a respirar de la seva vida agitada i aprenen l'idioma que sempre han estudiant, però que mai han aprés.

54,95 € / mes

clases de ingles para adolescentes. classes d'anglès

YOUNG TEACHER

Aquest programa està disponible per a estudiants que han passat molt de temps amb nosaltres i saben com treballem. Va ser creat per als estudiants que van començar els seus estudis d'anglès amb el naixement del projecte a Barcelona l'any 2014 i així poder donar sortida als seus coneixements avançats. Aprenen a conduir grups, a ser escoltats, a resoldre els problemes de les persones, a gestionar els conflictes, i a actuar estratègicament pel bé a llarg termini dels alumnes.

54,95 € / mes

bottom of page